Paneelgordijnen bij Snoeken Ruinen

Paneelgordijnen bij Snoeken Ruinen

 

✔ Voor thuis en op kantoor  ✔ Persoonlijk advies  ✔ Vakkundige montage

Ben je op zoek naar trendy raamdecoratie? Paneelgordijnen geven een stijlvol effect, vooral bij grote raampartijen en schuifpuien. Snoeken Ruinen biedt je een scala aan mogelijkheden en maakt jouw paneelgordijnen helemaal op maat. Of je in je woonkamer nu gaat voor één centrale kleur, verschillende tinten van dezelfde kleur of een combinatie van kleuren, jouw raamdecoratie sluit naadloos aan op je woonstijl. Laat je inspireren in onze showroom.​​​

Wat zijn paneelgordijnen?

Met paneelgordijnen regisseer je zelf de lichtinval en privacy in huis. Je geniet van het zonlicht zonder dat mensen bij je naar binnen gluren. Bovendien verbeter je met de gordijnen de akoestiek in de kamer. Paneelgordijnen bestaan uit verschillende verticale stroken, die je eenvoudig over elkaar heen schuift over meerdere rails. Dat kan trapsgewijs, maar je kunt de stroken bijvoorbeeld ook laten verspringen. Wil je meer licht naar binnen laten schijnen of wil je een nog mooier uitzicht, dan schuif je het paneelgordijn in een handomdraai open. En wist je dat je paneelgordijnen ook goed kunt gebruiken als scheidingswand? Ideaal voor in een grote kamer of in een kantoorruimte.

Paneelgordijnen op maat

Snoeken Ruinen heeft een uitgebreide collectie paneelgordijnen. We hebben de verticale stroken in diverse stoffen van hoge kwaliteit. Afhankelijk van waar je de raamdecoratie wilt ophangen, kijken we naar de eigenschappen van de verschillende stoffen. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale warmtewerende en vlamvertragende stoffen. Verder behoren ook echte designstoffen bij ons tot de mogelijkheden. De paneelgordijnen zijn gemaakt van polyester, een sterk en slijtvast materiaal. Daar geniet je lekker lang van. Ook omdat je het paneelgordijn helemaal naar je zin maakt. Uitgevoerd in je favoriete kleur en dessin, verdeeld over het door jou gewenste aantal rails. Vraag onze specialisten over alle mogelijkheden voor jouw paneelgordijnen.  

Paneelgordijnen kopen in de regio Meppel, Hoogeveen en Beilen?

De merken van Snoeken Ruinen

Bij Snoeken Ruinen verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.