Relaxstoelen

Relaxfauteuil kopen bij Snoeken Ruinen in Ruinen

✔Ruim assortiment  ✔Elektrische relaxstoelen  ✔Persoonlijk advies

Luxe relaxstoelen.

Volledig relaxen, van top tot teen ontspannen. Hoe je het genieten in een relaxstoel van Snoeken Ruinen ook omschrijft, je ervaart in ieder geval complete rust. En dat heb je wel verdiend na een dag hard werken. Je weet zelf als geen ander hoe je het lekkerste zit. Daarom kies je bij ons de relaxstoel, die naadloos aansluit bij jouw definitie van comfort. We hebben een uitgebreide collectie luxe relaxstoelen. Welke vormgeving past het beste in je interieur? Wat voor bekleding heeft jouw voorkeur? Hoe wil je je relaxstoel bedienen? De keuze is aan jou.

Relaxen op je eigen manier, met jouw relaxfauteuil

Je geniet optimaal van je relaxstoel als je die voor de volle 100% afstemt op jouw persoonlijke situatie. En dat afstemmen hoef je niet eens zelf te doen. Dat doen wij namelijk voor je, maar wel pas nadat we eerst goed naar jou hebben geluisterd. Afhankelijk van je lengte en lichaamsbouw, adviseren we je een relaxstoel in maat small, medium of large. En waar het design van onze stoelen van zichzelf al ergonomisch is, matchen we jouw stoel tot in detail met je gewenste zithouding.

Scandinavisch gevoel van wellness met je eigen relaxstoel

Bij onze relaxstoelen gaan schoonheid en functionaliteit perfect samen. Het design van de stoelen zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor maximaal zitcomfort. Niet voor niets krijg je in een relaxstoel van Snoeken Ruinen een Scandinavisch gevoel van wellness. Je kunt op jouw stoel heerlijk wegdromen bij een boek of genieten van een welverdiend middagdutje. Hoe je je stoel ook gebruikt, je voelt je thuis. En dat is nu net wat je wilt in je eigen woonkamer.

Veelzijdige relaxstoelen

Wat is jouw verwachting van een relaxstoel? Onze specialisten laten je alle mogelijkheden zien. Zo kun je variëren in de zithoogte, de diepte en breedte van het zitkussen en de lengte van de rugleuning. Met jouw relaxstoel profiteer je van verschillende functies. Je zet de stoel bijvoorbeeld in de actieve zitstand om de krant te lezen of televisie te kijken. Ga je voor wat meer ontspanning, dan is de relaxstand ideaal. En als je echt volledig wilt ontspannen, leg je de rugleuning gewoon helemaal plat.

Elektrisch verstelbare relaxfauteuils

Wat het verschil is tussen een fauteuil en een relaxfauteuil, merk je snel genoeg. Beide stoelen zitten comfortabel, maar echt ontspannen doe je op de relaxfauteuil. Vooral omdat je de relaxfauteuil eenvoudig in de optimale zit- of ligstand zet. Of je oog nu valt op een handverstelbare relaxfauteuil of een elektrische, wij hebben ze in ons assortiment.

Relaxfauteuils kopen in de regio Meppel, Hoogeveen en Beilen.

Onze merken

Bij Snoeken Ruinen verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig voor je woonkamer? Kijk in ons Lookbook.