Wat is een goede lattenbodem? Bekijk het bij Snoeken Ruinen!

Koop jouw lattenbodem in de regio Meppel, Hoogeveen en Beilen

De keuze van de bedbodem is van belang om een goed slaapsysteem te creëren, want goede ondersteuning stopt niet bij het matras en hoofdkussen. Een goede lattenbodem is vaak een geschikte optie als bedbodem.

Bij Snoeken Ruinen in Ruinen hebben we veel kennis op het gebied van slapen. Kom gerust eens langs. We helpen je graag verder bij de keuze van een lattenbodem.

Tips en advies over lattenbodems? Kom naar Snoeken Ruinen in Ruinen

De kwaliteit van de matras en de bodem waarop de matras rust bepaald het comfort van een bed. We horen vaak van onze klanten dat ze denken dat een goede matras voldoende ondersteuning en comfort biedt voor een optimale nachtrust.

Dat is niet helemaal waar. Samen met de bedbodem bepaalt de matras de kwaliteit en comfort van het slaapsysteem. Ze versterken elkaars eigenschappen.

Tevens zorgt een goede lattenbodem voor de nodige ventilatie van de matras, waardoor deze langer mee gaat.

Een lattenbodem met of zonder zoneverdeling?

Lattenbodems zijn in verschillende soorten te verdelen: lattenbodems met instelbare zoneverdeling en lattenbodems zonder zoneverdeling. Tevens kun je kiezen voor vlakke of verstelbare lattenbodems.

Lattenbodems met een zoneverdeling zijn zodanig in te stellen dat bijvoorbeeld schouders, rug en heupen extra worden ondersteund.

Naast deze diverse typen verschilt ook vaak de constructie van de latten. Bij sommige lattenbodems worden de latten tussen het frame gemonteerd. Dit zorgt voor minder comfort, maar ook dat de bodem aan de zijkant niet verend is.

Je ervaart meer comfort wanneer de latten boven het frame worden gemonteerd, zeker aan de zijden van de lattenbodem. Dit is met name prettig als je graag in het midden van je tweepersoons bed slaapt.

Kom voor meer informatie over lattenbodems eens langs bij Snoeken Ruinen in Ruinen. We adviseren je graag!

Verstelbare lattenbodems koop je in de regio Meppel, Hoogeveen en Beilen

Als je het prettig vindt om in bed te lezen of televisie te kijken, dan zijn verstelbare lattenbodems ideaal. Ook als je uit een liggende houding moeite hebt om rechtop te gaan zitten, kan een verstelbare lattenbodem helpen.

Bij verstelbare lattenbodems heb je de keus uit handverstelbare lattenbodems en elektrisch verstelbare. Beide uitvoeringen bieden de mogelijkheid om de zones bij de benen en bij het hoofdeinde te verstellen. De lattenbodems zijn ook vaak uitgevoerd met verschillende comfortzones.

Heb je interesse en wil je meer weten? Kom naar Snoeken Ruinen we adviseren je graag. 

Diverse slaapartikelen bij Snoeken Ruinen

De adviseurs van Snoeken Ruinen in Ruinen kunnen je niet alleen alles vertellen over lattenbodems, maar weten ook welke type matras geschikt is voor welke lattenbodem.

Daarnaast hebben we veel andere producten in ons assortiment om je slaapsysteem compleet te maken. Zo is het bij een lattenbodem mogelijk om te kiezen voor montage in een ledikant of losse poten waarop het frame van de lattenbodem rust. Natuurlijk hebben we ook de matrasbeschermer met antislipprofiel, zodat de matras beschermd en stabiel op de lattenbodem rust.

Wil je meer weten over het assortiment van Snoeken Ruinen in Ruinen? Maak dan gerust een afspraak of komt langs.

De mooie merken van Snoeken Ruinen

Bij Snoeken Ruinen verkopen we onder meer onderstaande merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook