Karaktervolle designmeubelen

Cartel Living

Cartel Living

Oer- Hollands familie bedrijf

In 1986 is het bedrijf opgericht in Ijsselstein. Nu 3 generaties verder, ontwerpen en produceerd Cartel Living alle meubelen in eigen fabriek in Culemborg. Eigenzinnige banken, fauteuils en eetkamerstoelen in vele soorten en maten. 

Materialen

Met liefde en passie heeft Cartel Living een collectie samengesteld van verschillende materialen. Iedere stof of leder heeft zijn eigen 'look & feel' en beschikt over een uniek plekje binnen de collectie. Door de diversiteit in eigenschappen, kleuren en prijsgroepen, zorgd Cartel Living ervoor dat de meubelen geschikt zijn voor iedere smaak en interieur.

Collectie Cartel Living

Op zoek naar een stijlvol designmeubel? De eigenzinnige banken, fauteuils, tafels en eetkamerstoelen zijn prachtig vanuit iedere hoek. De duurzame zitmeubelen van Cartel Living worden handgemaakt in Nederland en het comfort spat ervan af.

100% vakmanschap, 100% comfort

Kom de eigentijdse designmeubelen van Cartel Living bekijken in onze showroom in Ruinen. Alle modellen zijn leverbaar in de uitvoering die het beste past in uw interieur. Van klassiek of landelijk, tot strak en industrieel.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook