De acties van Snoeken Ruinen

Natuurlijk wil je naast een goed advies en de beste service en garanties, ook de scherpste prijzen en mooie aanbiedingen. Regelmatig vind je bij Snoeken Ruinen mooie aanbiedingen van één of meerdere van onze topmerken. Op deze pagina hebben wij speciaal voor jou alle acties geselecteerd zodat je optimaal kunt profiteren.

Lopende acties

Actie Luxaflex® - korting op horren

Alles begint weer te groeien, kruipen en vliegen. Zorg ervoor dat ongenode gasten dit buiten blijven doen met onze horren.

Actie Luxaflex® - Gratis SmartCord

Jouw interieur is bepalend voor de sfeer en met de juiste keuzes zorg je ervoor dat het binnen sfeervoller dan ooit wordt. Profiteer nu van een gratis SmartCord van Luxaflex®.

Actie binnenzonwering en gordijnen - 20% korting huiscollectie

Het is de ideale tijd om de keuze voor nieuwe binnenzonwering en gordijnen te maken. Laat je nu adviseren in onze winkel over de juiste raamdecoratie voor jouw huis. Profiteer nu van 20% korting op binnenzonwering uit onze huiscollectie.*

Actie Luxaflex - 30% korting op elk 2e Plissé of Duette Shades

Het is de ideale tijd om de keuze voor nieuwe binnenzonwering te maken. Laat je nu adviseren in onze winkel over de juiste raamdecoratie voor jouw huis. Profiteer nu van korting op raamdecoratie van Luxaflex.*