A House of Happiness

A House of Happiness: Gordijnen waar je écht blij van wordt

Advies over House of Happiness

A House of Happiness raamdecoratie in de regio Meppel, Hoogeveen en Beilen

A House of Happiness dat vroeger ook wel bekend stond als "Vriesco" is hét merk voor de mooiste gordijnstoffen. De vijf collecties variëren van klassieke kamerhoge gordijnen en speelse prints tot combinaties van verschillende materialen, kleuren en prints.

A House of Happiness in de regio Meppel, Hoogeveen en Beilen

A House of Happiness is een gordijnenfabriek met een grote passie voor stoffen en designs. Van ontwerpen, fabriceren tot aan confectioneren; ze maken al meer dan 65 jaar op maat gemaakte gordijnen. De collectie wordt exclusief ontwikkeld en geproduceerd en heeft hierdoor een brede collectie qua stijlen en prijsopbouw.

"A house of Happiness, gordijnen waar je blij van wordt."

Trevor & York gordijnen (A House of Happiness collectie) bij Snoeken Ruinen

Klassiek en elegant, dat is de Trevor & York gordijncollectie van A House of Happiness. Denk Engels, gordijnen aan roedes, soepele en kamerhoge stoffen met bloemachtige motieven. Chique met een hoofdletter C!

A House of Happiness Artende gordijncollectie in Ruinen

Een trendgevoelige collectie voor mensen die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Van subtiele kleurverlopen tot forse contrasten met pasteltinten en opvallende kleurdetails. Deze collectie is de ideale manier om een neutrale basis de finishing touch te geven.

Secc gordijnen van A House of Happiness in de regio Meppel, Hoogeveen en Beilen

De Secc gordijncollectie is typerend vanwege de afwisseling van materialen en kleuren in één gordijn. Het lijnenspel geeft een bijzonder effect in kinderkamers, terwijl de rustige varianten juist perfect zijn voor een warme look in de woonkamer. Bij Snoeken Ruinen in Ruinen vind je de volledige Secc collectie.

Sfeervolle Homers gordijnen uit de A House of Happiness collectie

De tijd van één gordijn bij een raam is voorbij als je bij de Homers-collectie van A House of Happiness aankomt. De lijn is perfect als je graag verschillende gordijnen bij één raam met elkaar combineert. Denk aan een sierlijk kamerhoog gordijn met een verduisterend vouwgordijn in de slaapkamer. Mooi én praktisch. Of combineer een speelse print met een zacht, effen gordijn.

"Specialisten van Snoeken Ruinen zitten boordevol inspiratie om van jouw gordijnen échte eyecatchers te maken."

A House of Happiness Gordijnen met 'groene inslag' in de regio Meppel, Hoogeveen en Beilen

Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel bij A House of Happiness. In onze gordijnen verwerken we daarom gerecycled polyester en snijafval uit de T-shirtcollectie.

Daarbij komt de helft van onze energie van zonnepanelen. We hebben er 700. Op die manieren wil House of Happiness het milieu niet onnodig belasten.

Je bent welkom bij Snoeken Ruinen in Ruinen om de gordijnen van House of Happiness te bekijken.

persoonlijk interieuradvies

Snoeken Ruinen, jouw A House of Happiness specialist in de regio Meppel, Hoogeveen en Beilen.

Snoeken Ruinen is dé A House of Happiness specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment A House of Happiness gordijnen. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Ruinen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij zorgen dat jouw gordijnen perfect worden opgehangen!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook