Horizontale jaloezieën bij Snoeken Ruinen

Horizontale jaloezieën bij Snoeken Ruinen

 

✔ Houten jaloezieën  ✔ Aluminium jaloezieën  ✔ Vakkundige montage​​​​​​

Horizontale jaloezieën zijn al heel lang populair. En dat is niet voor niets. Zowel voor de uitstraling als de functionaliteit zijn horizontale jaloezieën de ideale raamdecoratie. De elegante afwerking, het sfeervolle karakter, de perfecte balans tussen lichtinval en privacy. Met horizontale jaloezieën verrijk je de woonkamer of slaapkamer. Houten of aluminium jaloezieën? Snoeken Ruinen heeft ze allebei in veel verschillende uitvoeringen. Bewonder de veelzijdige collectie horizontale jaloezieën in onze showroom.

Houten jaloezieën

Hout geeft sfeer. Kijk maar eens naar de collectie houten jaloezieën bij Snoeken Ruinen. We hebben jaloezieën in verschillende houtsoorten. En omdat iedere houtsoort zijn eigen uitstraling heeft, zijn de jaloezieën er voor bijna ieder interieur. Heb je een klassieke of moderne woonstijl? Bij Snoeken Ruinen vind je bijpassende houten jaloezieën. Ook als je ze in je badkamer wilt ophangen. Dan voeren we jouw jaloezieën namelijk uit met basic lamellen die erg op hout lijken en geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Onze bamboe jaloezieën lijken trouwens ook op hout. Bamboe lamellen zijn alleen dunner en lichter dan houten lamellen. Met als groot voordeel dat je bamboe jaloezieën nog makkelijker kunt bedienen.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn van alle tijden. En ze passen nog altijd perfect in een modern interieur. Schitteren de aluminium lamellen binnenkort ook bij jou? Snoeken Ruinen heeft ze in diverse kleuren voor je. In een effen uitvoering of met een prachtig dessin. De aluminium jaloezieën zijn ook nog eens erg praktisch. De raamdecoratie is bijvoorbeeld een lichtgewicht. Je bedient de jaloezieën dan ook met gemak. Bovendien zijn de lamellen zowel vochtbestendig als vuilbestendig. Een natte doek erover en alles is weer schoon. 

Jaloezieën op maat

Wij maken jouw horizontale jaloezieën helemaal op maat. En dat begint met het inmeten bij jou thuis. Daarna kies je behalve het materiaal en de kleur onder meer ook de breedte van de lamellen. Of je nu voor de subtiele smalle lamellen gaat of juist voor de robuuste brede lamellen, je zorgt voor de mooiste oplossing voor in jouw kamer. Met bijpassende ladderband maak je jouw jaloezieën nog persoonlijker. Bijvoorbeeld door die ladderband een felle kleur te geven.

Welke bediening past bij jou?

Snoeken Ruinen levert jouw raamdecoratie standaard met optrekkoord en tuimelkoord. Wil je toch liever een volledige elektrische bediening? Ook dat kan. Je bepaalt zelf hoe je de horizontale lamellen bedient. Waar je ook voor kiest, je zet de jaloezieën in een handomdraai in de gewenste stand.

De grote merken van Snoeken Ruinen

Bij Snoeken Ruinen verkopen we onder meer de volgende merken:

Jaloezieën kopen in de regio Meppel, Hoogeveen en Beilen?

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.