Monasch by Best Wool

Nederlands design vloerkleden

Monasch by Best Wool

Aantrekkelijk voor het oog door het prachtige Nederlandse design en heerlijk om aan te raken door de zachte en uiterst comfortabele wol die voor de Monasch vloerkleden wordt gebruikt.

Ook weldadig voor uw oren door het geweldige akoestische effect dat wol heeft op het uw interieur.

 

 

Fingers Crossed

We kunnen onze hand en vingers praktisch op elke manier bewegen die we willen. Dus om je fingers crossed te kunnen houden voor geluk is in wezen een van de technische meesterwerken van de natuur.

Hetzelfde geldt voor het vernieuwende en creatieve ontwerp van dit vloerkleed, dat het resultaat is van het ineenstrengelen van de garens. 

En wat een verbluffend resultaat is het! 

Spaced out

De harmonieuze kleurmengsels zijn het resultaat van Space Dye, wat betekent dat de garens in meerdere tinten zijn geverfd. Dit creeert een subtiel gevoel van diepte en een willekeurig, maar prachtig patroon van verschillende kleuren. 

Met acht dessinpatronen waaruit u kunt kiezen, is het gemakkelijk om de juiste Spaced Out vloerkleed bij uw interieur af te stemmen.

Crayons

Net als een doos kleurpotloden, die zijn ware inhoud pas later laat zien als hijk word geopend, laat dit vloerkleed zijn echte kleuren zien als u het zelf ervaart. Pas dan zult u ten volle het verbazingwekkende effect waarderen dat de diepte van de kleur en de structuur die kenmerkend is voor dit specifieke vloerkleedontwerp, teweegbrengen.

De lichtgrijze basiskleur is iets hoger van structuur dan de gekleurde streep. Dit geeft dit unieke kleed zijn prachtige charme.

interieuradvies

Snoeken Ruinen, de Monasch specialist

Snoeken Ruinen is dé specialist op het gebied van maatwerk vloeren, gordijnen, meubelen en vloerkleden. Wij kijken graag samen met u in onze showroom naar de mogelijkheden bij u thuis.