Blog

Een nieuwe PVC vloer tijdens oktober woonmaand – 5 redenen om ja te zeggen!

Oktober staat in de woonwereld bekend als dé maand om je huis eens flink onder handen te nemen. Het is de maand waarin we ons voorbereiden op de koudere dagen en waarin ons huis een warm en comfortabel toevluchtsoord moet zijn. Wat is er dan beter dan te beginnen bij de basis: de vloer? Wij van Snoeken Ruinen nemen je graag mee door vijf redenen waarom een PVC vloer dé keuze is voor oktober woonmaand!

1. Moderne uitstraling, tijdloze charme:

PVC vloeren zijn tegenwoordig verkrijgbaar in talloze designs en uitvoeringen. Of je nu gaat voor een houtlook, betonlook of een geheel eigen design; met PVC heb je altijd een vloer die past bij jouw interieurstijl.

          

2. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk:

Oktober is het begin van het koude seizoen en dus ook het seizoen van vieze schoenen en natte voeten. Gelukkig zijn PVC vloeren waterbestendig en eenvoudig schoon te maken. Bovendien is PVC duurzaam, waardoor je vloer jarenlang meegaat zonder dat deze zijn charme verliest.

          

3. Warmte en comfort:

Oktober is de maand waarin we verlangen naar warmte en comfort. Een PVC vloer voelt van nature warmer aan dan bijvoorbeeld een stenen vloer en is perfect te combineren met vloerverwarming. Zo geniet je van een aangename warmte onder je voeten tijdens de koude wintermaanden.

4. Aantrekkelijke aanbiedingen:

Oktober woonmaand betekent ook: kortingen en acties! We bieden tijdens deze maand speciale aanbiedingen, onder andere voor PVC vloeren. Het is dus niet alleen de perfecte tijd qua stijl en comfort, maar ook qua prijs om een nieuwe vloer te leggen. Kom langs in de showroom voor alle actuele acties!

          

5. Een frisse start voor de feestdagen:

Met de feestdagen in aantocht wil je natuurlijk dat je huis er op zijn best uitziet. Door in oktober al te kiezen voor een nieuwe vloer, zorg je ervoor dat je huis helemaal klaar is voor de gezelligste tijd van het jaar.

 

Oktober woonmaand is dé perfecte tijd om te investeren in je huis en welbevinden. Een PVC vloer biedt niet alleen esthetische voordelen, maar ook praktische en financiële voordelen. Dus waarom niet deze maand de sprong wagen en kiezen voor een nieuwe, prachtige vloer? Kom langs in Ruinen en we verzorgen jouw (PVC) vloer tot in de puntjes!

Persoonlijk advies

Onze interieur specialisten helpen je graag iets te vinden wat past binnen jouw wensen en budget.

Voor iedere woonstijl

We werken met de mooiste merken. Zorgvuldig voor jou bij elkaar gezocht.

Authentiek maatwerk

Alle materialen worden vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd.