topkwaliteit gordijnen, inbetweens, raamdecoratie, tapijt, PVC- en vinylvloeren

Woninginrichting voor persoonlijk en op maat interieuradvies

Bekijk een greep uit onze collectie

Alles voor raam en vloer koop je bij Snoeken Ruinen in de regio Meppel, Hoogeveen en Beilen

Onze collectie biedt eindeloze mogelijkheden en variaties voor jouw interieur. Inbetweens, raamdecoratie en gordijnen, maar ook vloerkleden, tapijt en PVC- en vinylvloeren zijn te vinden bij Snoeken Ruinen in Ruinen. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien en geven persoonlijk interieuradvies. Alles perfect voor jou op maat gemaakt en gemonteerd!

Gordijnen, inbetweens en binnenzonwering

Gordijnen en inbetweens maken een huis warmer. Bovendien creëer je met mooie raamdecoratie een knusse sfeer en ben je verzekerd van privacy. Heb je liever wat minder zonlicht binnen? Kies dan voor stijlvolle binnenzonwering, zoals jaloezieen, dupli- of plissegordijnen. Ook kun je met raamdecoratie een bepaalde sfeer in huis creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van stoer industrieel met zwarte horizontale jaloezieën? 

Ontdek onze collectie nu bij Snoeken Ruinen in Ruinen.

PVC-, vinylvloeren, tapijt en vloerkleden

Wil je de uitstraling van hout of natuursteen, maar het comfort en gemak van een kunststof vloer? Kijk dan eens naar de PVC- of vinylvloeren. Beide vloeren zijn hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Of wil je graag een scheiding in de kamer aanbrengen? Of een gezelligere zithoek creëren? Wij hebben een ruime collectie vloerkleden (op maat). 

Snoeken Ruinen ontvangt je graag in Ruinen om je te laten zien wat de collectie jou te bieden heeft.

Persoonlijk advies voor jouw raamdecoratie en vloeren bij Snoeken Ruinen

Jouw interieur is pas echt compleet met mooie raamdecoratie en een fijne vloer. Van vitrage tot rolgordijnen en binnenzonwering tot horren. Van PVC en vinyl tot aan tapijt en vloerkleden. Het assortiment van Snoeken Ruinen biedt jou een ruime keuze.

Samen met onze adviseurs ontdek je welke gordijnen of vloer het beste passen bij jouw stijl en interieur. We geven graag uitgebreid en persoonlijk advies in onze winkel en laten daarbij graag ons uitgebreide stalenmateriaal zien. Op onze website vind je een greep uit onze collecties.

We zien je graag terug in onze winkel waar we aan de hand van ons uitgebreide stalenmateriaal jou persoonlijk advies kunnen geven. Kom de stalen bekijken en voelen en laat je adviseren over alle mogelijkheden. We nemen het graag uit handen. Op afspraak kunnen wij natuurlijk ook bij jou thuis langs komen! Keuze gemaakt? Wij meten en leggen alles perfect op maat. Zo heb jij er geen omkijken meer naar!

Snoeken Ruinen in Ruinen neemt jou alles uit handen op het gebied van: 

- Gordijnen
- Inbetweens
- Binnenzonwering
- PVC-vloeren
- Vinylvloeren
- Tapijt
- Vloerkleden

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook